top of page

The CARE Sessions

The CARE Sessions er en række sessions, der alle essentielt kommer fra et ønske om at nære omsorg for andre og at lære andre at nære omsorg for sig selv, og så staver de to første bogstaver af henholdsvis mit fornavn og efternavn 'CARE'

The CARE Sessions kan sagtens suppleres, hvis du ønsker at arbejde i dybden for at forstå dig selv og din livsvej bedre.

En Astrologisk Session viser dig mere grundlæggende noget om hvem du er, hvordan du er sammensat og hvor du har sjælsudfordringer.

En Clairvoyant Session er et energetisk her- og- nu billede af din situation, selvom der sagtens kan komme beskeder til dig om din livsvej.

En Kort Clairvoyant Session er min mulighed for at hjælpe dig her og nu og er til kortere rådgivning.

Fjernhealing kan bringe ro, balance og støtte i processerne eller bestilles som en selvstændig session- der kommer altid beskeder, som du får efterfølgende på mail.

På Naturterapeutisk Session tager jeg dig med ud i naturen. Enten går vi en tur i skoven, i Dyrehaven eller ved havet- afhængigt af, hvad der er brug for. Det er en meget healende, forløsende og terapeutisk session, hvor jeg lytter og rådgiver clairvoyant og inddrager naturen og de tegn, der kommer til os undervejs. 

Du kan læse lidt mere om hvad hver enkelt Session kan gøre for dig her på min hjemmeside.

Jeg holder også underholdende og berigende foredrag, laver platformsclairvoyance og underviser.

Uanset hvad dine behov er,  glæder jeg mig til at arbejde med dig.

bottom of page