top of page

Naturterapeutisk Session

Billede af niko photos

Naturen er den bedste healer..

Denne session er en Walk-and-Talk i Naturen. Jeg tager dig med på en god vandretur, mens vi taler sammen. Jeg stiller ind, healer, lytter og kommer med vejledning.

På denne måde forenes terapi, clairvoyance, healing og fysisk bevægelse mens Naturen gør det, den er bedst til. 

Jeg blander elementer fra varselstagning og animisme ind i denne session, og vi kan besøge helligsteder og kilder og anvende åndefællernes visdom, samt trække på sæsonens kraft og cyklussens energi.
 

Hvordan kan det hjælpe dig?

Det er videnskabelig bevist, at ophold i Naturen virker helbredende. Naturens energi kan noget unikt, og denne form for session er især gavnlig for dig, der har manglende jordforbindelse, er stresset, sover dårligt, er i sorg, skal træffe en svær beslutning, er i tvivl om retningen i dit liv, eller har mange tanker / er meget i hovedet.
Session kan med fordel anvendes, hvis man har behov for at snuse til animisme, eller blot vil forkæle sig selv og trænger til et alternativ til f. eks. en massage eller traditionel healing.

Billede af Lukasz Szmigiel
Gennem trægrenen

Pris og praktisk

Tidsbestilling på 20 74 52 96

Vi aftaler, hvad du har brug for, men oftest foregår sessions i Dyrehaven og Ermelunden eller i Tisvildeleje (hav og skov).
Medbring vand, notesbog og en kuglepen.

Hav gode vandresko på.

Pris: 800 DKK

Varighed: 1 time og 30 minutter

bottom of page